Stiai ca Nadia a pozat in lenjerie intima?

Desi fotografia cu Nadia Comaneci (49 de ani) a fost realizata in cadrul unei reclame americane la lenjerie intima in urma cu 19 ani, poza n-a mai aparut niciodata in România. De ce? Ne povesteste chiar “Zeita de la Montreal”.


Sub sloganul “10 ani de forma perfecta pentru un «10» perfect”, o firma de lenjerie intima din Statele Unite ale Americii a folosit imaginea campioanei la gimnastica pentru a-si face publicitate. “Au ales o poza cu mine dintr- un concurs, fotografiindu- ma, ulterior, in aceeasi pozitie, cu picioarele usor indoite, semn ca am ramas intr- o forma de invidiat. Suma pe care am primit- o nu v-o pot dezvalui, dar va pot spune ca reclama a tronat in centrul New Yorkului, in Time Square, timp de un an”, ne-a dezvaluit Nadia Comaneci.

Fosta campioana a continuat povestea (pe care blogul nostru de lenjerie intima dama o transmite mai departe) acestei reclame: “stiti ce este interesant? Nu numai ca nu cred sa fi aparut vreodata in România, dar reclama a fost, de fapt, pictata dupa o poza realizata in studio. Mai mult, nimeni n-a stiut, vreme de câteva zile, cine este personajul din reclama. Reprezentantii firmei respective au lasat la vedere doar corpul si mesajul publicitar. Surpriza a fost totala când s-a aflat ca era vorba despre mine”.