Cum sa (re)aduci satisfactia sectuala intr-o relatie


1. Reinoieste-ti garderoba... intima


Stim deja prea bine ca in fiecare primavara, este recomandat sa dam un refresh si sa ne schimbam hainele, coafura, accesoriile. Ei bine, te sfatuim sa nu te limitezi doar la acestea. Fa-ti curat in compartimentul cu lenjerie intima. Arunca piesele vechi si cumpara-ti altele, mai senzuale si mai provocatoare pentru tine si iubitul tau. Ba mai mult, indrazneste sa iti cumperi ceva obraznic.

Poti incerca de exemplu urmatoare colectie de sutiene triumph!

2. Reinventeaza-te in dormitor


Surprinde-ti iubitul cu noi tehnici sexuale si da-l peste cap. Fa-i o surpriza si invita-l sa sarbatoriti venirea primaverii undeva la munte, intr-o cabana sau intr-o camera de hotel, unde sa fiti doar voi doi. Fara telefoane, fara internet, fara parinti sau copii. Deconectati-va si faceti-va de cap!

3. Maraton de weekend


Ca sa pasiti cu dreptul in primavara, trebuie sa scapati de caloriile in plus. Si ce poate fi mai placut pentru asta decat un maraton sexual de weekend? Mult efort, dar si multa satisfactie!

4. Folositi accesorii sexuale


Apropo de vibratoare anale! Un lubrifiant este intotdeauna bun la casa omului. Daca nu ne crezi, incearca-l si cu siguranta vei observa diferenta. Nu doar ca sexul va merge mult mai usor, dar si senzatiile vor fi mult mai intense. Alege intre un lubrifiant pe baza de apa sau un lubrifiant pe baza de silicon, in functie de preferinte. In plus, poti opta pentru unul cu arome, pentru rezultate mai... delicioase.