Sfaturi pentru a convinge barbatul sa faca sex oral

Multe femei nu isi imagineaza o viata intreaga lipsita de sex oral. Daca si tu faci parte dintre ele, este important sa stii care sunt trucurile prin care incurajezi... ... un barbat reticent sa faca sex oral. Daca ai deja un iubit care nu iti ofera aceasta placere, desi, statistic vorbind, e cea mai sigura cale de a aduce o femeie la orgasm, pune repede in aplicare sfaturile de mai jos! Ele sunt adaptate in functie de motivele pentru care barbatii nu vor sa faca sex oral, astfel incat sa le alunge orice retinere.

Propune-i sa iti faca sex oral cand sunteti la dus


Unul dintre motivele pentru care barbatii nu vor sa faca sex oral tine de igiena femeii. Unii barbati se tem ca mirosul sau gustul femeii respective nu va fi tocmai pe placul lor. Totusi, altii se dau in vant tocmai dupa aceste lucruri. Cum iti dai seama din care tabara este iubitul tau? Roaga-l sa iti dea cateva saruturi intime, imediat dupa ce te-ai spalat cu el la dus si vezi cum reactioneaza.

Adapteaza coafura intima gusturilor lui


In timp ce unii barbati sunt dezgustati de parul neras, altii considera ca au de-a face cu un copil, daca nu vad niciun fir de par. Asadar, este important sa-l atragi cu coafura ta intima, nu sa-l inhibi. Intreaba-l ce anume i-ar placea sa vada la tine, acolo jos...

Incercati pozitia 69


Daca nu se da in vant dupa sex oral, ai putea sa il ispitesti cu pozitia 69, in care amandoi primiti si oferiti placere in egala masura. Iubitul tau ar putea intelege farmecul acestei practici, daca ar fi deja excitat de placerea pe care i-o oferi. Faptul ca faceti sex oral in acelasi timp creste intimitatea dintre voi, pe care poate ca nu o remarca atunci cand iti face doar el tie sex oral si se simte, mai degraba, izolat.

Imbraca o lenjerie decupata



O alta maniera de a-l imbia sa iti faca sex oral este sa-l inciti cu o imagine sexy, pentru ca barbatii devin impulsivi atunci cand vad ceva interesant. O lenjerie decupata chiar in zona ta intima sigur il va ademeni sa se apropie de ea, iar tu ii poti sugera cum sa o faca.

Alege o pozitie care sa nu-l intimideze


Uneori motivul pentru care barbatii nu vor sa faca sex oral, este ceva mai complicat. Unele persoane, valabil si la femei, simt ca pozitia din care fac sex oral ii pune intr-o postura inferioara. In acele momente el joaca rolul servitorului, care are de indeplinit o sarcina. Il poti incuraja sa nu mai gandeasca asa, explicandu-i ca si tu ii oferi acelasi tratament regesc, fara sa te simti injosita in fata lui si ca ai fi fericita sa vezi ca va rasfatati asa in mod reciproc.

In plus, poti minimaliza senzatia lui ca „este folosit”, alegand o pozitie sexy, in care el sa nu se simta izolat. In loc sa stea el la picioarele tale, iar tu pe spate, ii poti sugera sa stea pe spate si tu deasupra lui.