Sfaturi esentiale in alegerea lenjeriei intime potrivite pentru nunta




Lenjeria intima de la nunta este probabil cea mai atenta aleasa lenjerie intima din viata ta. Este acea zi in care vrei sa te simti unica, extraordinara din cap pana in picioare. Vesmintele ce urmeaza sa le porti iti pot da confortul necesar dandu-ti acel aer de siguranta si fericire sau te pot face sa te pot incomoda facandu-ti acele ore in care vei purta cea mai frumoasa rochie din viata ta un cosmar. Iata cinci sugestii pentru a achizitiona lenjeria intima din timpul nuntii ideala.

Nu iti cumpara lenjeria intima inainte de a-ti alege rochia de mireasa


Gandeste-te bine inainte de a cheltuii o avere pe un sutien dantelat si incrustat cu cristale Swarovski. Dantela sau materialul brodat ar putea iesi mult prea mult in evidenta in cazul unei rochii a carui material in dreptul bustului este putin mai subtire putand fi transparent. Ar fi ideal sa incerci un body cat mai stramt care sa ti se potriveasca de la bust pana aproape de talie pentru a elimina liniile de sub rochie. Scopul principal al lenjeriei intime purtate la nunta este sa puna in evidenta fabuloasa rochie de mireasa nu sa straluceasca sub rochie astfel incat stilul, culoarea si croiala rochiei vor influenta decisiv alegerea lenjeriei intime

Ia in considerare toate optiunile si asculta opiniile unor profesionisti


Viziteaza magazinele specializate in lenjerie intima pentru a vedea toate posibilitatile. Salonul de rochi de mireasa de unde ti-ai cumparat rochia poate fi de asemenea o resursa eficienta de informatie in alegerea a ceea ce ti s-ar potrivii cel mai bine. Stiai ca 8 din 10 femei poarta o masura gresita a sutienului? Astfele de departamente ar trebuii sa aiba oameni cu cunostinte in acest domeniu ce iti pot da sfaturi pretioase.

Alege confortul in dauna stilului


Asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la lenjeria sexy, provocatoare pentru ziua nuntii. Trebuie doar sa alegi cea mai confortabila lenjerie intima care sa te faca sa te simti lejera si calma pe parcursul receptiei, lasand insa loc si pentru noaptea nuntii. Daca esti croita pe o lenjerie sexy care insa sa te impiedice a respira lejer in timpul receptiei, poti face aceasta alegere tarziu, inspre finalul noptii.

Cumpara pantofii de mireasa mai intai si mai apoi lenjeria intima


Vei avea pantofi usori de bal, cu tocuri, cu bretele sau sandale ? Este esential ca lenjeria sa se asorteze cu ce vei incalta in noaptea nuntii. Vrei sa incepi mariajul cu dreptul nu?
La prima proba a rochiei de mireasa nu uita sa aduci lenjeria intima, si chiar si pantofii.
Daca e sa schimbi ceva acum e momentul sa o faci. Purtand pantofii ce i-ai ales iti va fi de ajutor sa iti dai seama cum te vei simtii in ziua nuntii pentru a nu da de lucru cameramanilor si rauvoitorilor ce sunt cu ochii pe o posibila alunecare a ta in drumul spre altar sau la receptie, astfel incat toti cei prezenti sa admire cu sau fara voia lor superba ta lenjerie intima.