Ce lenjerie sexy sa purtati in functie de ocazie





Lenjeria sexy este o cale relativ ieftina de a va da un impuls de energie si de incredere. Ce femei nu-si doresc sa se simta minunat tot timpul? Fie ca va imbracati mai special pentru a iesi seara in oras, sau intr-o uniforma banala si atipica pentru servici, lenjeria sexy poate fi secretul dumneavoastra ascuns. Desigur, toate tipurile de lenjerie sexy sunt potrivite pentru orice ocazie. Aveti aici un ghid al cumparatorului pentru a va ajuta sa alegeti lenjeria perfecta pentru orice ocazie.



Servici: Munca la birou


Daca lucrati intr-un birou, exista pentru dumneavoastra o serie de optiuni disponibile. Incercati o camasa moale si matasoasa care va va oferi o senzatie de decadenta si in acelasi timp va ofera o silueta flatanta pe sub bluza. Incercati si o pereche practica dar senzuala de chilotei din matase pentru un aspect luxos dar foarte potrivita pentru servici. Daca dupa servici va veti intalni cu persoana iubita, o sa fie foarte simplu sa inlocuiti bluza de servici cu o jacheta din care sa va iasa camasa.

Servici: Munca fizica


Lucrul intr-un loc de munca specific barabatilor necesita ca dumneavoastra sa dovediti constant ca puteti tine pasul cu barbatii. Totusi sa tii pasul cu barbatii nu inseamna sa deveniti unul. Lenjeria dumneavoastra sexy va poate ajuta sa va pastrati latura feminina toata ziua. Alegeti un stil mai lejer pentru a va putea imbraca cu usurinta, cum ar fi topuri inspirate de cele barbatesti si un sort sau bikini. Dupa servici inainte de a va intalni cu barbatul dumneavoastra pentru cina sau doar ceva de baut, inlocuiti jeansii cu o fusta lunga si dreapta.

Pentru fetele care ies seara in oras


Care mai este distractia daca atunci cand iesiti seara in oras nu va simtiti speciala? Incercati articole de lenjerie sexy ca sunt indraznete, dar ofera si suficienta acoperire pentru a nu va simtii fara valoare. Sutiene push-up, bustiere purtate cu jacheta sau chiar si corsetele sunt o alegere excelenta.

Hot Date (intalnire fierbinte)


Daca aveti o intalnire hot, mai mult ca sigur va-ti planificat si replanificat cu indoiala accesoriile de multe ori. Lenjeria merita macar tot atat de multa grija. Incercati articole care sa va faca hainele exterioare sa arate bine, cum ar fi sutienul push-up care face ca puloverul dumneavoastra sa vi se potriveasca perfect. Si alte piese va ajuta sa aratati de milioane, asa ca puteti incerca si lenjerie de matase, satin sau chiar catifea.

In vacanta


Fie ca este o scurta iesire in oras cu barbatul dumneavoastra, un weekend distractiv doar cu fetele sau un week-end la munte cu familia, vacanta este o perioada pentru a petrece. Este greu sa va distrati daca va petreceti majoritatea timpului spaland de mana lenjeria exotica si delicata, totusi. Incercati sa purtati lenjerii care sa fie capabile sa reziste la cerintele speciale din vacanta, impachetat si despachetat. Un echilibru intre durabilitate si senzualitate poate fi greu de gasit, dar merita sa incercati.

Puteti gasi lenjerie sexy intr-o mare varietate de stiluri, niciuna nefiind perfecta pentru toate ocaziile. Totusi, cu un pic de experienta la cumparaturi, o sa gasiti sigur articolele potrivite pentru fiecare ocazie.